Sök
Larrosaandco

LARROSA & CO är specialiserade på byggnation, marknadsföring och försäljning av fastighetsprodukter, både nybyggnation och begagnat. Larrosa&CO gör även skräddarsydda byggprojekt till våra kunder.

Vårt företag är stolt över sitt högt professionella team som har erfarenhet av mer än 25 år inom fastighetsbranschen över hela Medelhavskusten. Vårt huvudsyfte är att tillgodose våra kunders behov på högsta möjliga nivå och erbjuda full säkerhet på våra tjänster.

Vår vision och filosofi är att erbjuda formalitet, öppenhet och engagemang vilket i sin tur hjälper oss att vinna din TRUST som är av största vikt för oss.

Vår erfarenhet ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder hjälp vid varje steg av fastighetsinköpsproceduren: Sök efter önskad egendom, bearbeta all nödvändig dokumentation, underlätta integrationen i det nya området (sökning av lämpliga utbildningsinstitutioner, medicinsk hjälp mm). Vi erbjuder också våra kunder finansiell och juridisk rådgivning tillsammans med omfattande tjänster för konstruktion, inredning, rekonstruktion. Våra kunder kan lita på oss när det gäller att möta sina budgetar, deadlines och vad som är viktigare - deras förväntningar. Vi lovar att våra kunder inte behöver oroa sig för någonting.

Du säger det - vi gör det!

Vi är djupt tacksamma för ditt förtroende i förväg och vi uppmuntrar dig att välja oss för att få dina drömmar uppfyllda.

Kontakta oss

Nybyggnation

separador

Pågående nybyggnation
och nybyggnation

se objekt

Andrahand

separador

Begagnade objekt
 

se objekt

Sälj din bostad

separador

Sälj din bostad
 

Sälj din bostad

Fastighets Karta

separador

Visualisera den ungefärliga platsen för fastigheten

se karta

nuvarande Larrosa&CO

Håll dig uppdaterad med hjälp av våra nyheter, kundrekommendationer, tips och aktiviteter på vår blog.